Babagan Kita

Profil Perusahaan

AD343027B5BC80427A4D8B25265B4698

Damei Kingmech Pump Co., Ltd. minangka pabrikan pompa Cina profesional kanggo pompa industri. Manut prinsip nyedhiyakake peralatan bermutu kanggo pelanggan, perusahaan kami wis ngembangake macem-macem jinis peralatan lan komponen pompa, kayata pompa bubur, pompa API 610, pompa kimia, pompa limbah, pompa drive magnetik lan pompa banyu bersih. Kabeh produk kasebut wis akeh ditrapake ing pertambangan, metalurgi, penambangan batubara lan produksi petrokimia, pembangkit listrik, pasokan banyu lan got limbah lan perawatan lan liya-liyane. Kualitas lan kinerja sing bisa dipercaya bisa mbantu dheweke dipercaya lan nyengkuyung pelanggan. Kangge, katup pompa kualitas lan aksesoris sing gegandhengan kasedhiya kanggo pangguna.

Ngalami pengalaman

QQ图片20200910155756

Pabrik kami didegake ing taun 2007 lan wis nggawe skala "3.13.30.300", yaiku 3 basis produksi, pengalaman sing umure 13 taun, 30 insinyur ahli, 300 klien sing setia. Didhukung dening tim teknisi sing trampil duwe spesialisasi ing desain pompa, prototipe lan pengujian, DAMEI tansaya cepet banget ing taun-taun kepungkur lan wis ngembangake peralatan pamompa sing berkualitas kanggo nyukupi kebutuhan pasar. Amarga produke nambah perhatian saka pelanggan global, kita miwiti nggawe tim konsultan sales profesional. Dheweke apik banget kanggo penilaian lan pemecahan masalah ing situs, ngewangi sampeyan inspeksi peralatan, penyelarasan pompa lan motor, komisi sistem pompa.

Pabrik

Kantor pusat perusahaan kami dununge ing kutha Shijiazhuang, jembaré 750m2. Saiki, luwih saka 20 karyawan profesional makarya ing kana. Telung tanduran sing wis diadegake dununge ing Shijiazhuang (pompa bubur), Dalian (pompa kimia), Shenyang (pompa Petro API 610), sing masing-masing ngasilake pompa sesuai karo standar ISO9001, QA / QC, CE Mark , Tandha IQNet lan standar industri internal liyane. Katelu tetanduran kasebut dilengkapi bengkel modern kanthi peralatan canggih kanggo pabrik, perakitan, pengujian lan perawatan. Informasi lengkap babagan iki kalebu ing ngisor iki:
1. Pabrik Shijiazhuang: lantai umum: 8000m2, lokakarya: 2200m2, buruh: 30;
2. Pabrik Dalian: lantai umum: 20000m2, lokakarya: 10000m2, buruh: 120;
3. Pabrik shenyang: bengkel: 1600m2, buruh: 30.
4. Total: lokakarya: 13800m2, karyawan: 180.

Kauntungan

Shijiazhuang-test-sstation

Wiwit didegake, perusahaan kita wis netepi prinsip nyedhiyakake pompa canggih sing akeh. Adhedhasar pengalaman taun-taun ing R&D lan produksi pompa, kita wis ngembangake macem-macem jinis pompa lan komponen anyar, kayata pompa sing digawe saka bahan hi-chrome lan pompa lan katup paduan Ti, Ti lan Ti, pompa froth horisontal, BB2 gedhe pompa karo stasiun pelumasan dhewe (dilengkapi bantalan Kingbury) uga bantalan silikon karbon kanggo pompa VS4. Amarga tim R&D nggawe trobosan ing sawetara masalah teknis sing angel, saiki kita bisa nyedhiyakake pompa pasar sing bisa ngrasakake tenaga maksimal 1000kW lan kepala maksimum 1000.000 lan bisa mlaku kanthi suhu 400 ° C kanthi lancar. Pompa spesifikasi sing luwih gedhe bakal dikembangake mbesuk, kanthi memenuhi syarat-syarat pamompa peralatan sing saya tambah akeh.

Wiwit didegake, perusahaan kita wis netepi prinsip nyedhiyakake pompa canggih sing akeh. Adhedhasar pengalaman taun-taun ing R&D lan produksi pompa, kita wis ngembangake macem-macem jinis pompa lan komponen anyar, kayata pompa sing digawe saka bahan hi-chrome lan pompa lan katup paduan Ti, Ti lan Ti, pompa froth horisontal, BB2 gedhe pompa karo stasiun pelumasan dhewe (dilengkapi bantalan Kingbury) uga bantalan silikon karbon kanggo pompa VS4. Amarga tim R&D nggawe trobosan ing sawetara masalah teknis sing angel, saiki kita bisa nyedhiyakake pompa pasar sing bisa ngrasakake tenaga maksimal 1000kW lan kepala maksimum 1000.000 lan bisa mlaku kanthi suhu 400 ° C kanthi lancar. Pompa spesifikasi sing luwih gedhe bakal dikembangake mbesuk, kanthi memenuhi syarat-syarat pamompa peralatan sing saya tambah akeh.

Pasar

Amarga kualitas apik, jinis sing sugih uga kinerja sing bisa dipercaya, produk kami wis diekspor menyang pasar asing, kayata Kanada, AS, Inggris, Prancis, Australia, Cheska, Polandia, Afrika Selatan, Argentina, Indonesia, Filipina , Kazakhstan, UAE, Pakistan lan liya-liyane. Ing wektu sing padha, kita wis nggawe hubungan kerjasama karo akeh perusahaan internasional kaya Anglo American plc., Barrick Gold Corporation, BHP Billiton Ltd, Philex Mining Corporation, newmont africa mining Plc., KAZ Minerals, Kelompok Kazzinc lan India Penambangan aluminium lan Perusahaan Pupuk Fatima Terbatas lan liya-liyane.

Sangang taun kepungkur wis nyekseni upaya gedhe kita ing R&D lan pabrik pompa lan komponen. Nanging, tanpa kapercayan lan dhukungan sing kuat, kita ora bakal bisa entuk apa sing wis duweni lan ora dadi wong sing wis ana. Mula, ing mbesuk, kita mesthi bakal luwih ngupayakake pangembangan lan produksi produk sing luwih akeh kualitas lan nyedhiyakake layanan sing luwih perhatian lan berorientasi karo klien, kanthi maju kanthi sukses.

DEE2CB20746C5CE4A7535FCA1D1B9B63