Pump6 API610 BB2 (DSJH / GSJH)

Katrangan singkat:

ukuran: 1,5-10 inci

kapasitas: 2,5-600m3 / jam

sirah: 30-300m

suhu: -45-420 ° C

bahan: Baja cor, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCU


Detail Produk

Tag Produk

Fitur desain

-Jenis proses DSJH yaiku tahap siji, sedhot tunggal, kasus pamisah radial,

-Pompa sentrifugal sing luwih gedhe ndeleng tokoh konstitusi.

-Mompa DSJH cocog banget kanggo mompa suhu dhuwur, dhuwur

- Tekanan lan cairan sing bisa ngobong, mbledhos utawa beracun. Kasus pompa dipasang ing garis tengah supaya padha karo ekspansi termal lan kontraksi. Iki nyuda masalah penyelarasan sing disebabake dening gerakan kasus amarga beda suhu ing antarane kondisi operasi lan lingkungan nganti wates minimal. Kasus 4 -inch lan ndhuwur nozel debit 4-inch, yaiku volume kaping pindho kanggo ngimbangi pasukan radial pompa.

-Pumps yaiku ventilasi mandhiri kanthi aliran cairan tekanan. Nanging bos kasedhiya ndhuwur volume volume pompa. Pucuk ndhuwur bisa dilatih lan dilapisi bolongan pembuangan, lan dipasang nganggo sekrup plug saka bahan sing padha karo kasus nalika dikirim . Pucuk saluran yaiku Rc3 / 4.

-Sensor nozel nyedhot lan ngeculake desain dirancang terus munggah lan dipasang kanthi kasus pompa. Ukuran flange lan kelas tekanan cocog karo standar 300psi lembaga standar Amerika Nasional ANSI. Miturut bedane suhu kerja lan kategori materi . Tekanan flensa sing kasedhiya maksimal 5MPa utawa luwih.

-Supaya duwe keandalan. Kasus pompa proses BB2 digawe saka baja cor. Tes hidrostatik yaiku 7Mpa.

 - Tutup pompa ngemot jaket isian standar kanggo kemasan utawa segel keseimbangan mekanik. Gandhewo utawa jinis tandom. Tutup duwe jaket banyu opsional sing diwenehake nalika suhu pompa ngluwihi 66 ℃ banyu lan 150 ℃ kanggo hidrokarbon utawa yen wis ditemtokake. bisa uga digunakake kanggo uap tekanan rendah utawa cairan terisolasi liyane nalika medium pompa kudu ngobati pengawetan. Sambungan cairan metu lan metu (RCI / 2) ana ing sisih ngisor lan ndhuwur tutup pompa.

-Impeller dilebokake kanthi integral lan imbang kanthi rotor. Impeller minangka kunci poros. Rotor didhukung dening bantalan dobel. Casing casing lan impeller sing bisa dianyari minangka standar. Bahan lan kekerasan sing luwih apik bakal digunakake kanggo dering nganggo kanggo njamin nyandhang resistensi .Cincin panganggo ing ngarep lan mburi kanthi sengaja disengaja kanthi ukuran sing beda-beda. dering nyandhang sing cedhak meksa prekara rada kondhisi supaya ora ana jurang rotor.

-Ukuran bantalan ukuran sing padha dipasang ing rong ujung pompa. Bahan bantalan omah bisa digawe wesi utawa baja cor. Omah bantalan dipasang ing krenjang lan diparengake kanthi pas pas. Siji set bantalan radial dipasang ing kopling mburi lan loro set bantalan bola dorong sing diatur ing mburi dipasang ing ujung liyane. Bearing dilumasi karo cincin minyak. Kualitas minyak kudu cocog. Saben omah bantalan dilengkapi garis pendingin aksial kanggo pendinginan udara kanthi banyu utawa kipas opsional pendinginan. Kisaran pendinginan kipas 120 ℃ 到 160 ℃。 Flange pendinginan banyu 260 ℃ lan luwih dhuwur. Pendinginan udara 120 ℃ lan ngisor. Antarane kisaran pendinginan kipas 120 ℃ ing ngisor iki. Antarane kipas pendinginan cocok banget kanggo kekurangan banyu utawa kualitas banyu sing kurang.

-Nalika pendinginan kipas digunakake kanggo bantalan pompa. Penggemar bakal njupuk deflektor. Iki fitur unik saka pompa iki lan entuk paten Amerika. Perumahan bantalan dilengkapi tandha bulat plastik transparan sing nuduhake level minyak lan minyak. kanggo motor lan ngontrol level minyak .Loro ujung kegagalan bantalan. Deflektor ora mung nyegah bledug lan lembab nanging uga ngindhari kebocoran minyak.

-Gandheng spacer membran fleksibel diwenehake kanggo aksesibilitas layanan lan perawatan pompa proses BB2. Spacer ngidini gampang ngilangi impeller, bantalan lan pengepakan lsp. Tanpa gangguan nyedhot utawa pipa debit.

Aplikasi:

Pompa proses BB2 digunakake kanggo nyempurnakake minyak bumi, petrokimia, industri kimia, minyak bumi pompa, minyak bumi cair dll.

Kauntungan:

1. Pompa kasebut tundhuk marang standar API610 saka American Petroleum Institute lan bisa dipercaya.

2. Efisiensi pompa jenis iki minangka level pertama ing donya.

3. Bagéan pompa duwé drajad universal lan bisa tukar. Sawetara pérangan bisa digunakake kanggo sawetara seri supaya gampang digawe produksi lan luwih milih kontrol alat ganti.

4. Sirip adhem minangka njaba omah bantalan sing bisa ningkatake efek sing adhem. Lan Kakuitas bantalan omah diangkat. Konstruksi anyar. Ana macem-macem cara pendinginan kanggo bantalan, ieair.fan lan pendinginan banyu.

5. Kasus pompa dipasang ing tengah. Impeller bisa dipasang saka rong ujung pompa. Penting kanggo perawatan.

6. Kasus pompa yaiku volute dobel kanggo ngimbangi kekuwatan radial.

7. Impeller minangka konstruksi sedhot dobel. Dadi ana dorongan pungkasan.

8. Ing ngarep lan mburi yaiku cincin dering impeller kanthi sengaja dirancang kanthi ukuran sing beda-beda. Cincin dering sing cedhak meksa bantalan rada kurang tinimbang liyane kanggo nggawe pompa duwe gaya aksial lan poros bisa digunakake ing kahanan ketegangan supaya ora ana rotor. .

9.Cone fit digunakake kanggo kopling lan poros.

10. Paket utawa segel mekanik saka pasuryan siji lan kaping pindho, ing ngisor lan ndharat bisa digunakake kanggo panyegelan poros.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita