Model API610 VS1 Pump VTD

Katrangan singkat:

Pompa tipe VS1 yaiku wet wet, pompa diffuser casing tunggal sing ditundhung kanthi ngeculake kolom miturut API 610.

Ukuran: 4-32 inci

Kapasitas: 100-10000m3 / jam

Kepala: 0-200m

Suhu: 0-210 ° C

Bahan: Baja cor, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCU


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan

Pompa API610 VS1 iki minangka peralatan pumping anyar sing wis dikembangake adhedhasar teknologi canggih ing jagad.

Amarga kabeh proses produksi pompa iki tundhuk standar API610, pompa aliran campuran sentrifugal (tahap ganda) vertikal iki nduweni kualitas sing apik lan kinerja sing bisa dipercaya banget, cukup cocog kanggo ngirim banyu siklus ing pembangkit listrik lan zat besi cair ing tanduran waja. Kajaba iku, bisa uga ditrapake ing bangunan kapal, perawatan banyu, pembuangan limbah lan irigasi pertanian.

Fitur Struktural API610 VS1 Pump

1. Piranti pompa iki duwe tingkat aliran sing luwih murah, bobot entheng lan ruang instalasi sing luwih cilik. Bisa langsung diwiwiti lan pangguna ora kudu nyuntikake banyu.
2. Nikmati efisiensi operasi sing dhuwur yaiku 80% nganti 89%.
3. Saka erosi kavitasi sing luwih murah, pompa iki bisa urip luwih dawa, cukup aman lan andal.
4. Pompa sentrifugal API610 iki cukup cocog kanggo ngasilake banyu murni lan banyu laut

Suhu luwih murah tinimbang 85 ℃。

5. Piranti sambungan kanggo pompa lan motor. Basis tunggal: kalorone dipasang ing pangkalan sing padha. Basis dobel: masing-masing dipasang ing pangkalan. Pembuangan pompa iki dipasang ing sisih ngisor utawa dhasar dhasar.
6. Tangki nyedhot kanggo pompa aliran campuran iki yaiku kolam sing ditangani. (Miturut syarat pelanggan, kita uga bisa nyedhiyakake pompa model iki sing tank nyedhot yaiku jugangan garing)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita