Model API610 VS4 Pump LYD

Katrangan singkat:

Kapasitas: 2 ~ 400m3 / jam

Kepala: 5 ~ 100m

Suhu kerja: -20 ℃ ~ + 120 ℃


Detail Produk

Tag Produk

DESCRIPTION

Pompa VS4 dikembangake minangka panggung tunggal, sedhot tunggal, pompa sentrifugal vertikal, kanthi impeller tertutup, desain pompa lan pabrikan miturut GB5656-1994 standar; bantalan ndhuwur yaiku bantalan antijamur SKF, dilumasi karo pelumas adhedhasar Li; Pompa kasebut dilengkapi kopling fleksibel.

Informasi rincian liyane lan data operasi ndeleng data.

STRUKTUR

1.Struktur sing disambungake aman lan dipercaya.

2. bagean rotator bisa dadi penyesuaian aksial

3. Bagéan rotor nganggo dhukungan multipoint supaya operasi pompa bisa aman lan andal.

4. Bantalan geser nggunakake pelumas awake utawa pelumas njaba.

5. Nalika miwiti, impeller pancen dicelupake ing medium, mula wiwitan gampang lan ora ana masalah ventilasi.

6. Iki nganggo casing volute dobel (nalika ukuran flange luwih gedhe tinimbang 80mm), nggawe gaya radial cilik kanggo bagean rotator lan defleksi cilik kanggo poros. Bantalan geser bakal duwe abrasi cilik lan umur dawa.

7. Deleng saka sisih motor, arah rotasi pompa: CW

APLIKASI

1. Pabrik tenaga listrik

2. Tanduran kimia

3. Tanduran perawatan bidage

4.Modifikasi pabrik gilingan baja

5. Pabrik kertas

6. Tanduran semen


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita