Cilik Pelanggan

Klien: Tambang Cooper ing Filipina

Model pompa 12 inci pompa ing tambang tembaga Filipina, tambang kasebut nyoba urip kanthi ngompa bijih garing.
Panyedhiya: Damei kingmech
Model Pompa: bahan 350x300ST-HAD A09
Posisi kerja: Pompa feeder siklon sawise pabrik
Instalasi tanggal: November 21,2008
Tanggal ditarik: Sep.21,2009 T
Total bijih garing sing digunakake: 700,398,5 ton Wektu operasi: 3294,6 jam
Katrangan: Pompa urip kita luwih dawa 10% tinimbang Warman, kaping pindho urip tinimbang pemasok Cina liyane. Kiriman sadurunge: Klien: Chuquicamata saka codelco chile
Kiriman sabanjure: Ora ana
TypeInfo: Tuladha Mitra

Klien: Chuquicamata saka codelco chile

Klien: Chuquicamata saka codelco chile (Penambangan tembaga sing paling gedhe ing donya) Posisi kerja: Prosedur puls  
Panyedhiya: Damei kingmech  
Model Pump: 250x3200F-HAD Kanthi motor 200kw WEG.  
Parameter: Q = 500m3 / h, H = 63m, n = 825rpm, Ef. = 75%, P = 132kw  
Bahan: Pelapik karet kanthi impeller logam. S
eal: Sistem siram segel mekanik Aesseal API52  
Impeller: Impeller efisiensi dhuwur (tanpa baling mburi) maks. Ef. = 81%  
Tanggal instalasi: Maret 2011.  
Urip bisa digunakake: Luwih saka setengah taun tanpa ngganti bagean sing udan.  
Posting sadurunge: Klien: Penambangan tembaga Filipina  
Kiriman sabanjure: Klien: Tambang Cooper ing Filipina  
TypeInfo: Tuladha Mitra

Klien: Penambangan tembaga Filipina

Klien: Penambangan tembaga Filipina
Posisi kerja: Pumping tailing
Panyedhiya: Damei kingmech
Model pompa: pompa 200 / 150E-HAD
Bagian teles: Karet
Tanggal instalasi: Okt, 2010.
Katrangan: Pompa iki digunakake kanthi buntut sajrone setaun. Klien pengin pindhah pompa iki menyang pompa feeder siklon nomer loro ing Oktober 2011. Dheweke nemokake kabeh lapisan karet lan impeller isih ana ing posisi sing apik nalika pengin ngganti pelapis karet kasebut, dadi klien ora ngganti apa-apa lan nginstal pompa iki ing pabrik kaping pindho. Para pekerja masang pompa ing ngisor pabrik ing gambar iki.
Kiriman sadurunge: Klien: Cuba Nickel Mining
Kiriman sabanjure: Klien: Chuquicamata saka codelco chile
TipeInfo: Tuladha Mitra

Klien: Cuba Nickel Mining

Klien: Cuba Nickel Mining
Panyedhiya: Dameikingmech
Model Pompa: CMD
Jinis: API610 OH2
Bahan penutup casing lan casing: Paduan cepet C276
Bahan impeller: titanium C3
Cairan: asam korosif abot ing 150 derajat
Umur nyambutgawe: Pompa iki ngganti pompa lawas wong liya, pompa kerja lawas kurang saka siji wulan. Klien ngandhani manawa kedadeyan kasebut ora kedadeyan sawise sewulan. Klien jarang tuku suku cadang nganti saiki.
Posting sadurunge: Klien: Penambangan tembaga Chili
Kiriman sabanjure: Klien: Penambangan tembaga Filipina
TipeInfo: Tuladha Mitra

Klien: Penambangan tembaga Chili

Panyedhiya: Dameikingmech
Model pompa: RMD
Jinis: pompa API610 BB4
Cairan sing bisa digunakake: Banyu segara
Titik tugas: Q = 50m3 / h H = 1050m n = 2950rpm
Motor: motor Cina 500Kw
Klien nggunakake pompa iki kanggo nyuplai banyu segara saka segara menyang ming ing gunung sing dhuwur. Pompa iki bisa digunakake kanthi apik.
Posting sadurunge: Klien: Leaching mining tambaga Chili
Kiriman sabanjure: Klien: Cuba Nickel Mining
TipeInfo: Tuladha Mitra

Klien: Leaching mining tambaga Chili

Klien: Leaching mining tambaga Chili
Panyedhiya: Damei kingmech
Mode pompa: TCD150 / 250 & TCD150 / 315
Jenis: pompa API610 VS5
Bahan bagian basah: SS316L
Cairan: Larutan larut hamil
Ujar Klien: Kapasitas lan kepala bisa nyukupi persyaratane, bisa digunakake kanthi ora ana geter apa wae.
Kiriman sadurunge: Klien: Pabrik minyak Irkutsk ing Rusia
Kiriman sabanjure: Klien: Penambangan tembaga Chili
TipeInfo: Tuladha Mitra

Klien: Pabrik minyak Irkutsk ing Rusia

Klien: Pabrik minyak Irkutsk ing Rusia
Panyedhiya: Dameikingmech
Tanggal instalasi: Okt, 2013
Model pompa: CMD25-2315
Sedheng: Fraksi diesel (355 derajat celcius)
Kiriman sadurunge: Klien: Tanduran Bitumen Kazakhstan
Kiriman sabanjure: Klien: Leaching mining tambaga Chili
TipeInfo: Tuladha Mitra