Pompa TCD Cyclo Vortex (Repalce TC)

Katrangan singkat:

Rentang kinerja:

Ukuran: 2-10nches

Kapasitas: 3-1400m3 / jam

Kepala: 4-40m

Bahan: Cr27, Cr28, CD4MCu,

Segelsegel pengepakan


Detail Produk

Tag Produk

Pumps TCD dirancang khusus kanggo panggunaan terus-terusan ing aplikasi jinis bubur kanthi partikel sensitif sing luwih gedhe utawa rusak. Rentang pompa vorteks iki bisa ngatasi partikel gedhe uga alus banget, utamane yen degradasi partikel bisa dadi perhatian. Profil internal volume gedhe, dikombinasikake karo desain impeller terbuka sing reses, nyuda interaksi partikel lan matesi pamblokiran potensial.

Desain lan Fitur Unik

1. Desain kabeh-logam tanpa larik komponen basah-mburi cocog kanggo konfigurasi desain vertikal lan vertikal.

2. Desain impeller recessed unik nyedhiyakake pusaran internal, sing mindhah energi menyang medium sing dipompa. Transfer energi "alus" iki matesi jumlah kerusakan partikel sacara signifikan yen dibandhingake karo pompa konvensional.

3. Saluran inlet lan outlet kanthi ukuran padha nemtokake ukuran partikel maksimum sing bisa diatasi pompa kanggo matesi pamblokiran potensial sing bisa muncul nalika mompa partikel gedhe.

4. Desain casing volume gedhe nyuda kecepatan sing luwih mudhun nyuda kerusakan partikel lan partikel.

5. Majelis bantalan sing kuat, kalebu rol taper sing tugase abot, gantungan poros minimal lan poros diameter gedhe sing kaku nyumbang operasi bebas alangan ing konfigurasi horisontal lan vertikal.

6. Déwan tutup pungkasan "-10" (dash 10) kalebu V-Seals, dering piston dobel lan flinger eksternal kanthi labirin pelumas pelumas standar ing majelis bantalan horisontal.

7. Kasedhiya susunan spindle vertikal standar lan dawa poros beda-beda miturut kisaran pompa WarmanVSD (SP) lan VSDR (SPR) normal.

Lamaran

Tugas Transfer Karbon

Partikel "alus"

Limbah lan Efisien

Beet Gula

Konsentrasi Intan

Tugas gunting Kurang

Industri Panganan

Tumpukan Umum


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita